Portal Nestali.hr među 10 najboljih webova u 2011.

Portal Nestali.hr na ovogodišnjem najvećem nacionalnom natječaju za najbolje webove VIDI WEB TOP 100 ušao je u top 10 stranica u kategoriji  mediji, novosti i oglasnici.  

U obrazloženju stručnog žirija stoji kako „tražilica, profili nestalih i obrasci za prijavu informacija o nestalima omogućuju jednostavniju i bržu komunikaciju s organima vlasti RH. Savjeti stručnjaka i česta pitanja s odgovorima na webu služe kao pripomoć obiteljima nestalih u njihovoj potrazi i nadi“.

Prvo mjesto u kategoriji pripala je portalu Dnevnik.hr. 

U 2011. godini prijavilo se oko 2.700 webova, no filtar Stručnog vijeća sastavljenog od profesionalaca iz web industrije prošlo je njih samo 1.739, koji su i ušli u krug nominiranih. Samom nominacijom ti su webovi ušli u krug odabranih jer su zadovoljili tehnološke i sadržajne zahtjeve kakvi karakteriziraju suvremene webove.

Najbolje hrvatske webove nakon toga procjenjivao je žiri sastavljen od 60-tak stručnjaka iz raznih područja znanosti, gospodarstva i tehnologije te hrvatskih redakcija i organizacija. Između 1739 nominiranih žiri je birao najboljih 100 hrvatskih i 10 regionalnih stranica u 11 kategorija.